tiistai 2. kesäkuuta 2015

Esittelyssä WhatsApp


WhatsApp on pikaviestipalvelu, joka julkaistiin vuonna 2009. Sillä pystyy jakamaan viestejä, videoita, kuvia, ääniviestejä ja soittamaan puheluita.


Valitsin WhatsAppin, koska sitä tulee käytettyä joka päivä. En tulisi enää toimeen ilman sitä, koska sitä kautta tulee viestiteltyä ystävien kanssa. Ryhmäkeskustelussa on helppo sopia tapaamisia ja jutella niitä näitä. Itseäni ei haittaa vaikka Facebook osti sovelluksen kunhan mainoksia ei aleta tunkemaan sovellukseen. Käyttöliittymä miellyttää silmää ja on muutenkin todella helppo käyttöinen. Jopa vanhempani käyttävät WhatsAppia! Sovelluksella tulee lähinnä viestiteltyä, puheluita en ole vielä kokeillut. Loistava uudistus on myös se, että nykyään WhatsApilla pystyy viestittelemään myös tietokoneelta.

Yritysmaailmassa työntekijät voisivat perustaa omia ryhmäkeskusteluita, joiden avulla sopia tapaamisia ja keskustella työasioista. Jokaisella on aina puhelin mukana ja vastauksen saisi nopeammin kuin lähettäisi sähköpostia.



5 kommenttia:

  1. Pikaviestipalveluita on valtavasti. Muistatko, miksi olet päätynyt juuri WhatsAppiin? Käytätkö sitä sekä tietokoneella että mobiilisti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietokoneella, sitä ei pysty käyttämään. Whatsapp on sovellettu vain alypuhelimille :)

      Poista
    2. Kyllä pystyy käyttämään tietokoneellakin, n. kuukausi sitten on tullut myös siihenkin mahdollisuus :). alla linkki:

      https://web.whatsapp.com

      Poista
    3. Kati outi, kun aloin käyttämään WhatsAppia en ollut edes tietoinen muista pikaviestipalvelimista. Suurimman osan ajan käytän mobiilisti, tosi harvoin tietokoneelta. En kyllä tiedä miksi paljon kätevämpää kirjoittaa viestejä kun on kunnon näppäimistö käytössä.

      Poista
  2. En ole vielä toistaiseksi kokeillut Whatsappia, mutta se kuulostaa samankaltaiselta kuin esim. Googlen Hangouts tai Viber. Hangoutsissa ryhmächatti ja -puhelut sekä -videopuhelut ovat mahdollisia, Viberissä puhelut ja chatti ja ryhmächatti ja sekä erilaisia ilmaisia ja maksullisia tarroja. Google Hangoutsia olen käyttänyt sekä mobiilisti että tietokoneelta. Viberia vain mobiilisti. Täytyy kuitenkin varmaan tutustua
    myös Whatsappiin, koska lisäksesi useat tutut kehuvat sitä hyväksi sovellukseksi :).

    VastaaPoista