tiistai 26. toukokuuta 2015

Oppimistavoitteeni

Tavoitteeni tälle kursille on se, että tutustuisin mahdollisimmaan moneen eri some sovellukseen. Lähinnä sellaisiin, jotka ovat itselleni tuntemattomia tai sellaisia, joita en ole koskaan käyttänyt. Toinen tavoitteeni on saada tietoa siitä miten yritykset hyödyntävät sosiaalista mediaa liiketoiminnassaan.

Valitsessani kurssia ei mieleeni juolahtanutkaan, että kurssillä täytyy luoda oma blogi. En ole mikään hyvä kirjoittaja, joten saa nähdä mitä tästä tulee.





4 kommenttia:

  1. Hyvä tästä tulee, usko pois. Olet tehnyt mukavan näköisen blogi-sivuston.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa kurssin blogiyhteisöön. Olet blogiryhmässä 3 (orvokki). Lue sekä opeblogia että oman ryhmäsi blogeja, osallistu keskusteluun ja kommentoi. Mitä aktiivisempi olet, sitä enemmän opit.

    Sanon samaa kuin Marjut: selviät hyvin! (Kurssikuvauksessa on mainittu tästä blogityöskentelystä, mutta ymmärrän silti, että yllätyksiä tulee.)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittelu ei ole minunkaan heiniä, vaan tätäkin pitää kokeilla ..

    VastaaPoista
  4. Mitä te ihmisette höpötätte, kirjoittaminen on ihanaa! Itsehän ajattelin, että ihan loistavaa kun nyt on pakko kirjoitella jotain. Ulkoasu tällä blogilla on kyllä miellyttävä ja ihan hyvähän tämä ekakin postaus jo on! :)

    VastaaPoista